E mërkurë Night Lista Prayer

Shkarko listën e lutjes në formatin Adobe Reader duke klikuar këtu

Submit lutje formë kërkesa është në fund të kësaj faqeje

_______________________________

25 qershor 2014

Kërkesat Lutja për Anëtarët

 1. Albert Lewis - Prostate Cancer lloji më agresive - Limfa nyje dhe kockave scan planifikuar për këtë javë me kirurgji Prostate javën e ardhshme. (6/25)

 2. Sandra Burke, Judy Jayroe, Ruthie Perkins, Betty Beazley,

  Verne McFall - Udhëtim në Konferencën Beth Moore në Biloxi, MS 6/26. Ju lutemi të jetë në lutje për ta. (6/25)

 3. Reid Cullum dhe LaNan DeVazier - Të Mission Trip, do të kthehet në 29-të. Çdo njeri është duke bërë mirë dhe kanë qenë të zënë. Ju lutemi të jetë në lutje për ta dhe të gjithë ekipin e misionit të përditshme. (6/18)

 4. Lisa Jumper - A do të ketë artroskopik shpatullën (Rotator pranga) kirurgji dhe manipulimin krah javën e ardhshme. Ju lutem mbani atë në lutje (6/13)

Anëtarët & Të afërmit në asistuara Care Facilities

Jenny Carrier - Crestpark shtëpi pleqsh

Manning Cureton - Willowbend shtëpi pleqsh në Marion

Christine Edwards - St Francis Qendra ndihmuar jetesës

Mary Katherine Fleming - Qendra ndihmuar që jetojnë në Conway.

Murray Harris - River Ridge Rehab në Wynne

Qershor Merrell-St. Qendra Francis ndihmuar jetesës

Annette Scott - Crestpark Nursing shtëpi, jo duke bërë mirë

Eugenia White-St. Qendra Francis ndihmuar jetesës

Lois Taylor - St Francis Qendra ndihmuar jetesës

Hazel Webb - St Francis Qendra ndihmuar jetesës (mami Sharon DeVasier-së)

Nevojat e vazhdueshme e lutjes

 1. Brett Bankat

 2. Glendle Winslow

 3. Marramendje Vijon nga veshin e brendshëm - Hazel Gorman

 4. Joyce Burfield

 5. Kenneth Dearing

 6. Pam Riggs

 7. Elizabeth Armstrong

 8. Louise Hollowell

 9. Murrell Quinn

 10. Ann Harbin

 11. Mary Willis

 12. Billy Scott

 13. Wynette Tittle

 14. Helen Cullum

 15. Ruby Irwin

 16. Evelyn Dunn

 17. Oral Edwards

 18. Pat & Mary McNamee - Shëndeti

 19. Alyene Jones

 20. Royce McEuen

 21. Robin Burns

 22. Sam & Christy Rolfe

 23. Mike Bender

 24. Oscar & Doris Collins

 25. Evelyn Tyer

Men & Women Shërbimi thirrur për detyrë aktive

 1. Alex Thomas - Në trajnimin bazë.

 2. Caitlin Hargraves-Të vendosur në Hawaii. Bija e Xhimi & Susan Hargraves.

 3. Bethny Black - Të vendosur në Cheyenne Wyoming në Forcën Ajrore. Bija e Mickie Poindexter.

 4. Sam Hoffman, i biri i Kim (Horton) Flanagan, Little Rock, të vendosur në Fort Benning, GA. Nipi i Steve dhe Cindy Horton.

 5. Amber Davis - Të vendosur në Kaliforni për 2 vjet. Martuar kohët e fundit.

 6. Anthony Dilday, djali-in-ligjin e Gene & Allison Crawley stacionuar në Gjeorgji.

Lutja për Family Members 'dhe të tjerët

 1. Melissa Fogg Browning - mbesa e Lisa Jumper, të diagnostikuar me kancer të gjirit. Ajo është nënë e dy fëmijëve të vegjël. Ju lutemi të jetë në lutje për të. (6/24)

 2. Michael Hamm - Nipi i Becky Hamm, ka kancer të mushkërive, ju lutem të jetë në lutje për të. (6/24)

 3. John Puckett - djali-in-ligjin e Bro Gene & Allison. Shkuarja në udhëtimin e misionit për një javë me grup të dhëmbëve në Nikaragua. (6/18)

 4. Randall Parker - bir i Judy Parker, kishte tumor hequr shtunë, duke pritur për rezultatet e testimit. (6/24)

 5. Wanda Dillahunty - Mik i Joy Harrison. Ajo ka një tumor malinje në sinuseve, duke marrë trajtime chemo, duke e bërë atë shumë të sëmurë. (6/18)

 6. Lillian Kirk - mbesa e Tereza Leake, 4 vjet më e vjetër diagnostikua me lekë, një lloj të leukemisë. Tema e filluar chemo 4 ditë në javë, testet u bërë sot për të parë nëse chemo është duke punuar. Ju lutemi të vazhdoni të luteni për të dhe familjen e saj. (6/18)

 7. Ann Moore - chemo e filluar. Ju lutemi të jetë në namaz për saj gjatë trajtimeve të saj. (6/18)

 8. Anthony MEMS - Ai është një roje të sigurisë punojnë për Lonnie Floyd. Raporti ende në pritje në biopsi. Testi shtesë ricaktuar në stomak. (6/18)

 9. Linda Boren - Rhonda Perterson së Nënë. Faqja kryesore pas riparimit hernia operacionit, duke bërë mirë. (6/18)

 10. Joyce Gaylor - motra e Stanley Roberts, ajo është ende me vajzën e saj dhe duke bërë rehabilitimin. Nuk është në gjendje për të marrë nga trach por duke bërë të vërtetë mirë. (6/18)

 11. Lin Jones - kushëri i Danny McCollum - Ka mëlçisë dhe kancerit të zorrës së trashë; trajtimet vazhdueshme chemo. (6/18)

 12. Richard Graves - Shëndeti. Ai është në Metodist Long Term Care. Ai është që ka probleme të mushkërive / frymëmarrjes. Përditësimi është shtesë në dispozicion (6/18)

 13. Bob Getsinger - Vëllai i Sue Harris. Home dhe duke marrë rehabilitimin. (6/17)

 14. Haley Gray - mbesa e Mary Willis, do të lënë 6/30, për një udhëtim Misionit me World Vision -. Adventures në misione, për 11 vende në 11 muaj me një ekip prej 50 Ju lutemi të jetë në lutje të vazhdueshme për të. (6/2)

 15. Andy Williams-diagnostikuar me sëmundjen e Lou Gehrig (4/28)

 16. Mary Jones - Motra e Betty Collins. Shëndeti, ju lutem mbani në lutjet tuaja.

 17. Kim dhe Steve Dillard - Ju lutemi të vazhdojnë lutjet.

 18. Flora Files - Shëndeti. Motra-in-ligjin e Ruth Perkins dhe Jane Fleeman.

 19. Marc Crawley R57393; Sumter CI - H1116U; 9544 CR 476 - B; Bushnell, FL 33513

Shpëtimi - Të jetë në lutje për secilin

Lee Craig Mary Marion Marvin Larry Cathy Joe Terrylynn Lloyd

Judy Ben Casey Joe

Jack Jerry Jennifer Gil

Ditëlindjet për 25 qershor - 1 korrik

Marie Davis Ann Harbin Collin Hill

Lauren Martin Cody Poindexter Delia Roberts

Nelle Surguine Debbie Willis

Ministritë e Kishës

Kujdesin Touch - 2 nd dhe 4-të të martën ndaj çdo muaji, Gëzuar Dayers - 1 st premten për çdo muaji, Ministria Lule, Ministritë e grave - Gratë në Misionin takohet 3 muajt e vitit. 1 st Response, Basket Ministria, Ministria Cookie, parashkollor, Rinisë, Ministritë e fëmijëve - AWANA, Pikë Bonus, Music, Sigurimi i Perëndisë Veshje dollap, Disaster Relief, Handicap Ramp Ministria.

_______________________________________________

Ju jeni të ftuar për të

Agjencia D3

Fundi pushime Biblës Shkollës e Javës Programi e premte, qershor 27 @ 12:00

________________________

9e81db7df24bd71c655ecea3203b873a_pool_party-4809

Swimming Pool Partia në Southside

E shtunë, qershor 28 10:00-00:00 Noon

_______________________________________________

Në Kisha Baptiste e parë ne besojmë shumë fuqishëm në fuqinë e lutjes. Ne kemi bërë këtë formular kërkesë lutje në dispozicion në mënyrë që ju mund të na tregoni se si ne mund të lutemi të mirë për ju. Nëse ju do të donte për kërkesën tuaj të lutjes të mbetet private, ju lutem tregoni se në këtë formë. Të gjitha kërkesat private lutje do të shihet vetëm nga Pastor. Ju faleminderit për dorëzimin e kërkesave tuaja lutje dhe Zoti ju bekoftë!

Submit Kërkesë Lutja juaj
* Tregon fushë të kërkuara


CAPTCHA Image
Refresh Image