E mërkurë Night Lista Lutja

Shkarko listën e lutjes në formatin Adobe Reader duke klikuar këtu

Submit formë kërkesë namazi është në fund të kësaj faqeje

_______________________________

Në Kishës së Parë Baptiste ne besojmë fuqimisht në fuqinë e lutjes. Ne kemi bërë këtë formular kërkesë lutje në dispozicion në mënyrë që ju mund të na tregoni se si ne mund të lutemi e mirë për ju. Nëse ju do të donte për kërkesën tuaj lutja të mbetet private, ju lutem tregoni se në këtë formë. Të gjitha kërkesat private lutje do të shihet vetëm nga Pastor. Ju faleminderit për paraqitjen e kërkesave tuaja lutje dhe Zoti ju bekoftë!

Submit Form Kërkesë Lutja juaj
* Tregon fushë të kërkuara


CAPTCHA Image
Refresh Image