Ministria Lutja

prayer_header_min 1 Timothy 2: 1 (ALB) thotë, "Unë i bëj thirrje, pra, para së gjithash, që peticione, lutjet, ndërmjetësimi dhe falënderim të bëhet për të gjithë njerëzit."

Në Kishës së Parë Baptiste ne besojmë në fuqinë e lutjes dhe ne e dimë se lutja punon. Ne kemi marrë ministrinë tonë lutje shumë seriozisht dhe ne do të doja të di se si ne mund të lutemi më e mirë për ju, nëse ju do të ndani këtë informacion me ne. Ajo do të jetë shumë e dobishme për ne në duke u lutur për ju dhe ne nuk do të ju vë në siklet në asnjë mënyrë.

Në Kishës së Parë Baptiste ne jemi të lumtur për të marrë kërkesat tuaja të lutjes ndaj Zotit në lutje dhe ne e dimë se ai do të përgjigjet sipas vullnetit të Tij të përsosur. Vetëm Perëndia mund t'u përgjigjet lutjeve dhe të ndryshojë jetën tuaj.

Nëse ju do të donte që ne të ndërmjetësojë për ju në lutje, atëherë ne kërkojmë që ju të plotësoni tonë paraqesin një formë lutje kërkesë në fund të mërkurës Night faqen tonë Lista Lutja. Nëse ju do të preferonte të mbetet anonim ne do të respektojmë këtë dhe vetëm stafit tonë të kishës do të dini emrin tuaj. Vetëm kontrolloni kutinë në formën që thotë se unë dua të mbetet anonim kështu që ne do të dimë.

Nëse ju dëshironi që të mbetet anonim, kërkesat tuaja lutje nuk është vënë në natën e mërkurë listën tonë të lutjes, as në listën tonë të lutjes në faqen tonë të internetit. Megjithatë stafi ynë kisha do të lutet për ty çdo ditë.

E mërkurë Night Lista Lutja

Kërkesat Lutja Dërguar Përmes internetit

Submit një Kërkesë Lutja