Gratë Në Ministrinë e Misionit

WMUchngwld_stacked1-1024x773_min

___________________________________________________

Kisha Baptiste e parë ka dy femra mbi grupet e Misionit:

Gratë Pagëzori - mblidhet në kishëz në Kishës së Parë Baptiste në 1:30 në 1 e martë të çdo muaji që fillon në shtator, përmes dhjetor dhe 1 e martë të muajit mars të vitit të ardhshëm. Baptist Gratë inkurajon projektet e misionit, vendos dhe promovon 3 oferta specifike të misionit: misioneve Dixie Jackson shtetërore, Annie Armstrong misioneve kombëtare dhe të misioneve të Lottie Hënë ndërkombëtare. Çdo muaj Pagëzori Gratë zgjidhni një mision të veçantë dhe të punojnë për atë mision. Disa projekte misionit lokale janë: Sigurimi i Perëndisë Rrobat dollap, Ushqimit qilar, Operacionin e Krishtlindjeve Fëmija, në shtëpi Arkansas Fëmijëve dhe më shumë.

Ministria Kujdesi kontakt Quilting takohet në 13:00 në 2 dhe 4 e martë të çdo muaji duke filluar në shtator dhe duke shkuar deri në maj të vitit vijues, në Sallën Fellowship (gjimnazit) të Kishës së Parë Baptiste. Anëtarët e kontakt kujdesen thur quilts të të gjitha vlerave, nga madhësia e fëmijës në madhësinë mbretit. Ata gjithashtu thur Mats vend, transportuesit Biblës dhe më shumë. Këto objekte janë dhuruar pastaj të ministrive të tilla si Premtimi House në Little Rock, Konceptet e së Vërtetës në Wynne dhe të tjerët. Pasi një kontakt të kujdeseni vit mban një shfaqje Quilting për të shitur sendet e mbushur me tegela. Pjesë të ardhurat të shkojnë në projekte të ndryshme të misionit.

Qëllimi i Grave në Misionit është për të të treguar dhe të frymëzojë gratë krishterë Pagëzori për të ndikuar në botën e tyre për Krishtin.