Sigurimi i Perëndisë Rrobat Ministria dollap

d40f897a8ef61efbb0f2346e331e9559_min Sigurimi i Perëndisë Rrobat dollap Ministria është Ministria Outreach i Kishës së Parë Baptiste që ofron veshje të lirë dhe shtëpiake artikuj për njerëzit në nevojë. Artikujt janë dhënë nga anëtarët dhe miqtë e Kishës së Parë Baptiste.

Sigurimi i Perëndisë Rrobat dollap është një e hapur në tre herë në muaj. Site rroba dollap është 309 Cleveland Street (drejtpërdrejt nëpër rrugë nga ndërtesa shenjtërores Kisha Baptiste e parë në drejtim të ndërtesës së vjetër të kompanisë kabllor).

Sigurimi i Perëndisë Rrobat dollap është me të vërtetë i bekuar për të ndihmuar përpjetë e 70 familjeve çdo kohë dyert janë të hapura. Mbrojtës, shërbyer nga vullnetarët, me veshje dhe shtëpiake nevojshme sendeve, por më e rëndësishmja dashuria e Jezu Krishtit e ndarë me ta si.