Disaster Relief Ministria

Arkansas Dissater Relief Logo_min

Qëllimi i Arkansas Baptiste Shtetit Konventa Disaster Relief është për të lavdëruar Atë përmes plotësimit të nevojave të menjëhershme të viktimave të fatkeqësive duke i ndihmuar ata me nevoja emergjente dhe me përpjekje të tjera të ministrisë.

Parë Baptiste Njësia ushqyerit Kisha Disaster Relief është i aftë për të siguruar me 5, 000 në 10, 000 ushqimet e përgatitura në ditë. Kjo njësi funksionon për shkak të vullnetarëve dhe qëllimi ynë është që të shërbejë një vakt të ngrohtë në emër të Jezusit.

Për më shumë informacion, ju lutem dërgoni me email Ray Oswalt , ose kontaktoni Kisha Baptiste e parë e Forrest City, Arkansas at 870-633-2382. Kliko këtu në qoftë se ju do të donte për të mësuar më shumë për atë që bën Arkansas Pagëzori Shteti Konventa Disaster Relief.