Ministria Cookie

d8ef7a56098e90e047f4e435ce370861_lfwm_min

Ministria Cookie e Kishës së Parë Baptiste arrin jashtë për anëtarët e familjes dhe miqtë e pacientëve ICU në Forrest qytetit Medical Center.

Gratë që shërbejnë në këtë ministri vizitoni Forrest qytetit Medical Center ICU duke pritur dhomë dy ose tri herë në javë. Cookies, snacks dhe devotionals dorëzuar për anëtarët e familjes dhe miqtë e pacientëve ICU. Gratë do të jenë të lumtur që të ketë namazin me anëtarët e familjes dhe miqtë e pacientëve ICU çdo kohë që ata marrin kërkohet të bëjë kështu.

Nëse ju dëshironi për të ndihmuar me furnizimin me cookies ose snacks, duke vënë së bashku shporta ose për të bërë vizita në dhomën Forrest qytetit Medical Center ICU pritjes, ju lutem kontaktoni Sandra Burke.