Pikë bonus Ministria

Sjellja

Ynë

Nevojat

Deri

Shpëtimtari

tutor1_min tutor_min

Ministria pikë bonus është një "FALAS" leximit program tutoring se Kisha Baptiste e parë filloi në vjeshtën e vitit 2008 Qëllimi i programit është të ndihmojë fëmijët e moshës shkollore të cilët kanë rënë prapa në aftësitë e tyre të leximit. Klasët tutoring janë në dispozicion në martën dhe të enjten pasdite duke filluar në 03:45 Ne kemi hapje për shumë studentë.

Ndoshta ju jeni një prind që ka një fëmijë kanë nevojë për ndihmë ose të dëshironi të dini më shumë për pikë bonus Ministrisë. Ndoshta ju do të donte për të marrë pjesë në Ministrinë e pikë bonus duke vullnetarizmit kohën tuaj tutoring një student. Nuk është e nevojshme që të ketë të mësimdhënies, njohuri tutoring ose trajnim para se të mund të marrin pjesë. Vullnetarët janë të nevojshme gjithmonë në pikë bonus Ministrisë.

Nëse ju doni të gjeni se si të regjistroni fëmijën tuaj në pikë bonus programit tutoring Ministrisë, ju lutemi na dërgoni me email dhe të përfshijnë emrin tuaj, numrin e telefonit gjatë ditës, emrin e fëmijës suaj, moshën dhe klasa aktuale në shkollë.

Nëse ju do të donte për të gjetur se si ju mund të vullnetarëve për të ndihmuar si tutor ose vullnetar në një zonë të ndryshme në Ministrinë e pikë bonus, ju lutemi na dërgoni me email dhe të përfshijë numrin tuaj të telefonit emri, gjatë ditës dhe se si ju do të donte për të ndihmuar jashtë.