Misionet

missions_min Mateu 28:19 thotë, "Shkoni, pra, dhe bëni dishepuj nga të gjithë popujt. . . "Është dëshira e Kishës së Parë Baptiste të binden udhëzimeve të Zotit.

Më poshtë ju do të gjeni emrin e çdo ministri në terren. Nëse dëshironi më shumë informacion në lidhje me një ministri të veçantë, thjesht klikoni mbi emrin e ministrisë që dëshironi të dini më shumë rreth.

Faqja kryesore Arkansas Baptist për fëmijë

Ministria Basket

Pikët bonus Ministria

Kujdesin Touch Quilting Ministria

Ministria Cookie

Disaster Relief Ministria

Ministria pari Përgjigje

Rrobat Ofrimi dollap Perëndisë

Femrat On Misionit