Faitfhully Fit

colorlogofaithfullyfit_min

Çfarë është besnikërisht Fit?

Besnikërisht i aftë është një program i krishterë ushtrim aerobic projektuar për gratë.

Ka një klasë bazë ose një klasë i ndërmjetëm për të zgjedhur.

Klasës bazë, i projektuar për fillestar, gratë që preferojnë të shkojnë në një normë më të ngadaltë dhe më të moderuar, ose për gratë që kanë probleme fizike që parandalojnë ata nga duke punuar në një normë më të shpejtë më intensive.

Klasë i ndërmjetëm, i projektuar për gratë që duan një stërvitje më intensive.
Të gjitha gratë janë të mirëpritur për të marrë pjesë në dy segmente back-to-back, nëse ata preferojnë. Secili segment do të jetë 25 minuta me një devocionale të shkurtër midis klasave. Që do të lejojë gratë në çdo segment të ndjekin të njëjtin devocionale. Bëni planet tuaja tani për të ndihmuar në lëvizjen drejt një jetese të shëndetshme.

Workouts tona janë mbajtur në katin e 2-të të ndërtesës zyra / arsim kishës. Hyrja në këtë ndërtesë është përmes kryesore në hyrje të zyrës kishë në rrugë Cleveland. Nëse ju do të donte të na bashkohen në këto ulët të moderuar gjimnastikë ndikim dhe palestër klasa, këtu janë disa gjëra që ju duhet të dini.

Të jetë i sigurt për të përfunduar Formulari i regjistrimit dhe mjekësor dhe me përgjegjësi Formulari i publikimit . Është e nevojshme që ne të kemi këtë informacion në dosje dhe ju nuk mund të merrni pjesë pa e parë plotësimin e këtyre formularëve. Thjesht printoni formularët, të përfunduar ato me të gjithë informacionin e kërkuar dhe sjelljen e tyre me ju për takimin tuaj të parë të klasës.

Ne shpesh e përdorin hap aerobic, 2 deri në 5 peshat dore pound dhe mat stërvitje. Kjo nuk është e detyrueshme që ju të blerë ose të sjellë ata.

Ka një tarifë një herë, prej $ 10,00 për pjesëmarrës për klasat e besnikërisht Fit. Kjo është thjesht për të ndihmojë në mbulimin e kostos së materialeve.

Për më shumë informacion, kontaktoni Janet Benson .