Faitfhully Fit

colorlogofaithfullyfit_min

Çfarë është besnikërisht Fit?

Me besnikëri i aftë është një program i krishterë ushtrim aerobic projektuar për gratë.

Nuk është një klasë bazë ose një klasë të ndërmjetme për të zgjedhur.

Klasë themelore, të dizajnuara për fillestar, gratë që preferojnë për të shkuar me një ritëm më të ngadaltë dhe më të moderuar, ose për gratë që kanë probleme fizike që parandalojnë ata të punojnë në një normë më të shpejtë më intensive.

Klasa e ndërmjetëm, i projektuar për gratë që duan një stërvitje më intensive.
Të gjitha gratë janë të mirëpritur për të marrë pjesë në të dy segmentet e back-to-back, nëse ata preferojnë. Secili segment do të jetë 25 minuta me një ditar të shkurtër në mes të klasave. Kjo do të lejojë gratë në çdo segment të marrin pjesë në të njëjtin devocionale. Bëni planet tuaja tani për të ndihmuar në lëvizjen drejt një mënyrë jetese të shëndetshme.

Workouts tona janë të mbahen në katin e 2 e zyrës / ndërtesës arsimit kishës. Hyrja në këtë ndërtesë është nëpërmjet kryesore hyrjes së kishës në rrugë Cleveland. Nëse ju do të donte që të bashkohen me ne në këto të ulët të moderuar gjimnastikë ndikim dhe klasa palestër, këtu janë disa gjëra që ju duhet të dini.

Të jetë i sigurt për të përfunduar deklaratën për pranim dhe Mjekësore & Formulari Përgjegjësia Release . Është e nevojshme që ne të kemi këtë informacion në dosjen dhe ju nuk mund të merrni pjesë, pa e parë plotësimin e këtyre formularëve. Thjesht printoni formularët, të kompletuar me të gjithë informacionin e kërkuar dhe sjelljen e tyre me ju për takimin tuaj të parë të klasës.

Ne shpesh përdorin hap aerobic, 2 deri në 5 £ pesha dore dhe mat ushtrim. Nuk është e detyrueshme që keni blerë ose të sjellë ata.

Ka një tarifë një herë, prej $ 10,00 për pjesëmarrës për klasat besnikërisht Fit. Kjo është thjesht të ndihmojë në mbulimin e kostos së materialeve.

Për më shumë informacion, kontaktoni Janet Benson .