Faitfhully Fit

colorlogofaithfullyfit_min

Çfarë është besnikërisht Fit?

Besnikërisht i aftë është një program i krishterë ushtrim aerobic projektuar për gratë.

Ka një klasë bazë ose një klasë të ndërmjetme për të zgjedhur nga.

Klasa bazë, të dizajnuara për fillestar, gratë që preferojnë të shkojnë në një normë më të ngadaltë dhe më të moderuar, ose për gratë që kanë probleme fizike që parandalojnë ata nga duke punuar në një normë më të shpejtë më intensive.

Klasa e ndërmjetme, për gratë që duan një stërvitje më intensive.
Të gjitha gratë janë të mirëpritur për të marrë pjesë në të dy segmentet e back-to-back, nëse ata preferojnë. Çdo segment do të jetë 25 minuta me një të devotshëm të shkurtër në mes të klasave. Kjo do të lejojë gratë në çdo segment të ndjekin të njëjtën devocionale. Bëni planet tuaja tani për të ndihmuar në lëvizjen drejt një mënyrë jetese të shëndetshme.

Workouts tona janë mbajtur në katin e 2-të të ndërtesës zyra / arsim kishës. Hyrja në këtë ndërtesë është nëpërmjet kryesor hyrjen e zyrës kisha në rrugë Cleveland. Nëse ju do të donte të bashkohen me ne në këto të ulët të moderuar gjimnastikë ndikimi dhe palestër klasa, këtu janë disa gjëra që ju duhet të dini.

Të jetë i sigurt për të përfunduar Formulari i regjistrimit dhe mjekësor dhe me përgjegjësi Formulari i publikimit . Është e nevojshme që ne të kemi këtë informacion në dosje dhe ju nuk mund të marrë pjesë, pa e parë plotësimin e këtyre formularëve. Thjesht printoni formularët, të përfunduar ato me të gjithë informacionin e kërkuar dhe sjelljen e tyre me ju në takimin tuaj të parë të klasës.

Ne shpesh përdorin hap aerobic, 2 deri në 5 peshat dore kile dhe mat stërvitje. Kjo nuk është e detyrueshme që ju të blerë ose të sjellë ata.

Ka një tarifë një herë, prej $ 10,00 për pjesëmarrës për klasat e besnikërisht Fit. Kjo është thjesht për të ndihmuar në mbulimin e kostos së materialeve.

Për më shumë informacion, kontaktoni Janet Benson .