Të rriturit lartë (Epoka e Artë) Ministria

1845

Në një përpjekje për të mbajtur të rriturit të lartë aktive, Mosha Ministria e Artë ofron një shumëllojshmëri të gjëra për të bërë dhe vende për të shkuar për të rriturit e lartë. Katër të udhëtimeve pesë-ditore të shkurtra, udhëtime vetëm në ditë të tilla si duke shkuar jashtë për drekë apo darkë në vende si Murray Darka Theater, muzetë, pazar apo vende të tjera të interesit. Ditë Fun merrni planifikuar rreth një herë në muaj për të luajtur lojra, miqësi dhe të bëjë aktivitete të tjera zbavitëse.

"Gëzuar Dayers" është një kohë e miqësisë dhe më shumë për të rriturit e lartë së bashku me kishat e tjera. "Gëzuar Dayers" është një ministri e sponsorizuar Kisha Baptiste e parë.