Ministria parashkollor

CPR Certification Class

CPR Training Logo

Kosto: 45 $ per person

duke përfshirë librin dhe kartën e certifikimit

Komiteti parashkollor është ofruar një klasë certifikimit CPR nga Shoqata Amerikane e Zemrës e diel, qershor 22 nga 13:00 deri në 05:00 në sallën Fellowship (gjimnazit). Kjo klasë është e hapur për të gjithë dhe është shumë e rekomanduar për të gjithë punëtorët. Një fletë shenjë-up është në dispozicion në holl e Veriut ose ju mund të kontaktoni Chelsea Jones nëse keni ndonjë pyetje.