Iron Man Ministria

Ministry_min IRON burra

Shkrimi na mëson se njerëzit janë të zgjedhur si udhëheqësit "shpirtërore" dhe kreu i shtëpisë si Krishti është kreu i kishës.

Ministria e burrave të Kishës së Parë Baptiste, e quajtur Iron Man Ministria, sepse Perëndia i pajis njerëzit si të mprehta, të forta të mjaftueshme për t'i bërë ballë çdo gjë Satani mund të dalë me të, por ende mjaft të përulur për të shërbyer Jezu Krishtin dhe të tjerët në një qëndrim të dashurisë.

Ministria hekurin burra ka darka falenderimi i cili përmban një shujtë e shijshme, miqësi e mrekullueshme dhe një mysafir me një mesazh nga Zoti. Ka edhe netë film në raste të shfaqur një film të krishterë, kokoshka, patate të skuqura, pije e butë, ujë dhe miqësi të mrekullueshme.