Shërbesa e Rinisë

HOTT (logo vetëm) _min

Libri i Mateut, kapitujt 22 dhe 28, ka udhëzimet e fundit të Jezusit para se ai u ngjit në qiell. Ne jemi të onor H (dashuri) Perëndinë me gjithë qenien tonë, duan o thers si veten, T çdo Fjala dhe T ell botën (bëni dishepuj nga të gjitha kombet).

Studentët tanë marrin pjesë në studim biblik dielave në mëngjes në orën 9:30 dhe të mërkurën në mbrëmje në 6:30 pm në ndërtesën tonë ministrisë studente, të vendosura direkt nëpër rrugë nga ndërtesën tonë të shenjtërores. Gjithashtu në mbrëmje e diel studentët tanë të marrin pjesë në shërbimin tonë bashkëkohore adhurimit në ndërtesën tonë ministrisë studenti.

Studentët kanë një kohë mujore natën e diel miqësi të quajtur "Happy Hour", i cili vijon të shërbimit tonë adhurimi mbrëmje. Lokacionet për "Happy Hour" ndryshojnë si ne bëjmë një përpjekje për të arritur jashtë për studentët të cilët nuk janë të përfshirë në kishë.

Gjatë gjithë vitit ne kemi fond-raisers, aktivitetet pushim pranverë, kamp veror Super, konferenca studentore dhe koncerte të krishterë. Studentët tanë të marrë inkurajim për të ndihmuar me Vacation Bible School, partitë e bllokut të qytetit të gjerë, si dhe aktivitete të tjera të krishtera.