Ministria për fëmijë

Ju jeni të ftuar për një

Titulli parti pishinë

E shtunë, korrik 26, 2014

10:00 - 12: Mesdita

Southside Swimming Pool

Gjithkush Mirësevini

_______________________________________________

Për informacionin tuaj

Kisha e fëmijëve nuk do të takohen gjatë muajve të verës. Sermon të dielën në mëngjes për fëmijë pezullohet edhe gjatë muajve të verës.

_______________________________________________

Ministria për fëmijë

Ne kemi Ministrinë e mrekullueshme për fëmijë këtu në Kisha Baptiste e parë! Punëtorët tanë janë të lindur përsëri krishterë dhe dëshira e tyre është që të bëjë ministria shumë më të mirë të mundshme e Fëmijëve. Kjo është dëshira jonë më e madhe që fëmijët tuaj do të vijnë që të besojnë Jezusin si Zotin dhe Shpëtimtarin e tyre personal dhe të rriten shpirtërisht si ata të mësojnë më shumë për Biblën çdo javë.