Studim Bible

Njeriu duke studiuar Biblën Çdo mëngjes e diel ka Studimi Bibla për të gjitha moshat nga preschoolers për të rriturit lartë në Kishës së Parë Baptiste. Çdo grup Studimi Bibla ka një mësues kryesor që e do Jezusin, e do tjerëve, është një lindur përsëri krishterë dhe beson se Zoti i ka çuar ata për të shërbyer si mësues Studimi Bibla.

Në secilin prej grupeve të studimit Bibla tona të vërtetën e Fjalës së Perëndisë, mësoi dhe të prezantuara në një mënyrë që është e rëndësishme për këtë grup moshe. Ju do të takohet me njerëz që ju duan si mik i tyre, njerëz që kanë të njëjtat nevoja si ju, njerëz të cilët do të ju jap inkurajim, gëzohem me ju dhe lutemi me ju.

Grupet Studimi Bibla tona të fillojnë at 9:30 am çdo mëngjes e diel. Ndjehen të lirë për të vizituar përreth dhe gjeni grupin studimor Bibla që është më e rehatshme për ju.

Këtu është një listë e grupeve në dispozicion të studimit Bibla dhe moshave të rekomanduara:

Nursery (sapolindur në 24 muaj)
Fëmijës së sapolindur (24 muaj deri në 36 muaj)
Tre dhe Katër vjet të vjetra
Pesë vjet të vjetra
I parë dhe i dytë klasën
Tretë dhe i Katërt klasën
Së pesti & Gjashte klasën
Rinisë (shtatë deri në klasën e dymbëdhjetë)
Të rriturit e rinj (pas shkollës së mesme)
Adult I (20-29)
Adult II (30-39)
Adult III (40-49)
Adult IV (50-59)
Adult V (gjashtëdhjetë vjeç e lart)
Klasë Auditorium (të gjitha moshat)

Midweek Services_min

18:30 Çdo mbrëmje e mërkurë

Studimi Rinia Bibla - e udhëhequr nga Bro. Greg Sutton - mblidhet në ndërtesën e të rinjve e cila është drejtpërdrejt nëpër rrugë nga ndërtesa shenjtërores Baptist Church pari.

Bibla Studimi Adult & Prayer Koha - të udhëhequr nga Dr Gene Crawley - mblidhet në ndërtesën e shenjtërores.