Bibla Studimore

Njeriu duke studiuar Biblën Çdo mëngjes e diel ka Studimi Bibla për të gjitha moshat nga preschoolers për të rriturit lartë në Kishës së Parë Baptiste. Çdo grup Studimi Bibla ka një mësues kryesor që e do Jezusin, e do të tjerët, është një lindur përsëri krishterë dhe beson se Zoti i ka çuar ata për të shërbyer si mësues studimit të Biblës.

Në secilin prej grupeve të studimit të Biblës tanë të vërtetën e Fjalës së Perëndisë, mësoi dhe të prezantuara në një mënyrë që është e rëndësishme për këtë grup moshe. Ju do të takohet me njerëz që ju duan si mik i tyre, njerëz që kanë të njëjtat nevoja si ju, njerëz të cilët do të ju jap inkurajim, gëzohen me ju dhe të lutem me ju.

Grupet Studimi Bibla tona të fillojnë në orën 9:30 çdo mëngjes e diel. Të ndjehen të lirë për të vizituar rreth dhe për të gjetur grupin studim biblik që është më e rehatshme për ju.

Këtu është një listë e grupeve në dispozicion studim biblik dhe moshat e rekomanduara:

Nursery (sapolindur për 24 muaj)
Fëmijës së sapolindur (24 muaj deri në 36 muaj)
Tre dhe Katër vjet të vjetra
Pesë vjet të vjetra
Së pari dhe i dytë klasën
Tretë dhe katërt klasën
Pestë dhe i gjashtë klasën
Të rinjtë (shtatë deri në klasën e dymbëdhjetë)
Të rriturit e rinj (pas shkollës së mesme)
Adult I (20-29)
Adult II (30-39)
Adult III (40-49)
Adult IV (50-59)
Adult V (gjashtëdhjetë e vjetër)
Klasë Auditorium (të gjitha moshat)

Midweek Services_min

18:30 Çdo të mërkurave në mbrëmje

Studimi Rinia Bibla - e udhëhequr nga Bro. Greg Sutton - mblidhet në ndërtesën e të rinjve e cila është drejtpërdrejt nëpër rrugë nga të ndërtesës shenjtërores Kisha Baptiste e parë.

Bible Study Adult & Prayer Time - të udhëhequr nga Dr Gene Crawley - mblidhet në ndërtesën e shenjtërores.