Detail Sigurimit Kisha

Siguria Kisha

Ne jemi në nevojë për njerëzit për detaje të sigurisë gjatë dielën në mëngjes tonë dhe të shërbimeve të mbrëmjes si dhe shërbime të mërkurën mbrëma. Ju lutemi të jetë në namaz si ne kemi nevojë për ndihmë me këtë. Nëse ju dëshironi të na ndihmojë në këtë fushë telefononi zyrën e kishës ose të gjejnë një fletë shenjë-up në holl. Nuk është një fletë shenjë-up në të gjitha hyrjet e godinave.

Kjo hyrje ishte postuar në të krishterë Living , Lajme , Lutje , Kërkesat Lutja , Shpëtimit , Predikimi Podcast , ngjarje Sociale , Uncategorized . Bookmark permalink .