Shërbesat e Adhurimit Orari

mirëpritur-to-tonë-adhurimit-shërbimeve-heading_min

Adhurimi Shërbimit Bashkëkohore - 08:15 - takohet në ndërtesën tonë të ministrisë së studentëve të vendosura drejtpërdrejt nëpër rrugë nga ndërtesën tonë të shenjtërores.

Sunday Morning Bible Study Grupet - 9:30 am - preschoolers të rriturit të lartë.

Sunday Morning Adhurimi Shërbimit - 10:45 - në shenjtërores sonë - fëmijë katër vjeç që të rriturit të lartë. Një çerdhe është në dispozicion për lehtësinë tuaj për foshnjat krevat për fëmijë tre vjeç.

Radio Ministria - Sunday Mornings 11:00 - KXJK Radio 950 AM (kliko mbi dëgjoni jetojnë KXJK 950 logo)

Dielën në mbrëmje Adhurim Shërbime - 6:00 pm - mblidhet në shenjtërore.

Midweek Services_min

Mërkurën në mbrëmje Adhurimi - 18:30 - Koha Lutja dhe Studimi Bibla në shenjtërore. Studimi Bibla Ministria Student në "stand" (godinës së ministrisë studentore) e vendosur direkt nëpër rrugë nga ndërtesën tonë të shenjtërores.