Çfarë mund të presin Kur Duke vizituar Kisha Baptiste e parë?

mirëpritur-918x350_min Në Kishën e Parë Baptiste në Forrest City, Arkansas ne jemi gjithmonë të kënaqur që të ketë vizitorë në ndonjë nga shërbimet tona. Ne do të bëjmë tonë shumë të mirë për të bërë vizitën tuaj me ne si këndshme për ju dhe familjen tuaj të jetë e mundur. Anëtarët e Kishës së Parë Baptiste do të duan të prezantoj veten për ju me një buzëqeshje në fytyrën e tyre dhe një të mirëpritur të përzemërta, shtrëngim duarsh apo përqafim.

Gjatë kohës mirëpritur ju do të jepet një kartë vizitorëve dhe stilolaps nga një prej ushers tona. Stilolaps është dhuratë ynë i lirë për ju dhe mënyra jonë për të thënë, "Ju faleminderit për vizitën Kisha Baptiste e parë." Çdo herë që ju përdorni stilolaps ose shohin atë, ne shpresojmë se ju do të lutet për Kishës së Parë Baptiste. Ne do të doja që të ketë një rekord të vizitës suaj me ne dhe ne shpresojmë se ju do të merrni një moment për të plotësoni vizitorëve kartën pastaj heqin atë në pjatë duke ofruar kur ai kalon.

Gjatë shërbimit tonë të adhurimit ju do të gëzojnë muzikë e cila shkon nga himneve të muzikës bashkëkohore adhurimit. Gjithashtu nuk mund të ketë muzikë të veçantë të paraqitur nga korit shenjtërore tona, grave apo ansambël e meshkujve, njerëzit në kishë dhe më shumë. Fjalët e çdo këngë me xhemat, të projektuara në një ekran të madh në mënyrë që ju mund të ndjehen të lirë për të ngritur duart tuaja, duartrokas, thonë Aleluja, amen apo edhe të lëvduar Zotin. Kjo është dëshira jonë për të bërë ju si rehatshme të jetë e mundur si ne adhurojmë së bashku.

Pastor ynë i lartë, Dr Gene Crawley do të hapë Fjalën e Perëndisë dhe të ndajnë një mesazh që Perëndia ka vënë mbi zemrën e tij. Ju do të gjeni se Dr. Crawley paraqet një të lehtë për të kuptuar dhe kuptimplotë mesazhin që ju mund të aplikoni për jetën e përditshme.

Normalisht shërbim adhurimi është rreth një orë. Megjithatë ne përpiqemi të ndjekim udhëheqjen e Zotit dhe nuk mund të ketë raste që shërbimi është më i gjatë se një orë për shkak të Perëndisë duke folur për njerëzit dhe ata njerëz që vijnë përpara. Nëse shërbimi ynë adhurim shkon më gjatë se një orë ju lutem qëndroni në shenjtërore tonë në frymën e lutjes në mënyrë që nuk do të ketë ndërhyrje me lëvizjen e Perëndisë midis nesh.

Pas kohës ftesë shërbimet tona të adhurimit të shkarkojë me një këngë. Dr. Crawley dhe gruaja e tij Allison do të jetë duke pritur në derën e përparme e shenjtërores mënyrë që ata të mund të takohemi dhe të ju falënderoj për vizitën Kisha Baptiste e parë në Forrest City, Arkansas.