Pyetje

faq3-final_min

1. Çfarë Kisha Baptiste e parë besoj se Ne të mbajë dashur për besimet e mëposhtme: Perëndinë - ne besojmë se ka vetëm një të gjallë, Perëndia i vërtetë dhe Ai ekziston në tre persona:?. Ati, Biri dhe Fryma e Shenjtë të Jezusit - ne besojmë se Jezusi është Biri i Perëndisë, i cili u lind nga një virgjëreshë, është plotësisht Perëndi dhe ishte njeri tërësisht, ndërsa ai ishte në tokë. Ne gjithashtu besojmë se Jezusi jetoi një jetë pa mëkat, vdiq në vendin tonë në kryq si sakrificë për mëkatet e të gjithë njerëzve, varros dhe u ngrit fizikisht nga varri dhe u ngjit në kthim Heaven Krishtit -. Ne besojmë se Jezu Krishti do të kthehet në . toka fjalë për fjalë Fryma e Shenjtë - ne besojmë se Perëndia Fryma e Shenjtë është aktive në jobesimtarëve bindjen e nevojës së tyre për shpëtim, dhe është Ngushëlluesi dhe Udhëzuesi i cili jeton në çdo besimtari Biblës -. ne besojmë se Bibla është Fjala e Perëndisë, pa ndonjë gabim, autoriteti i vetëm për jetën dhe besimi i njeriut -. ne besojmë se njeriu është një krijesë e veçantë e Perëndisë, bërë në imazhin e Tij, por që me anë të mëkatit të njeriut të parë Ademit, njeriu ra në mënyrë që të gjithë njerëzit janë mëkatarë dhe kanë nevojë për shpëtimin . Shpëtimi - ne besojmë se shpëtimi është një dhuratë falas pranuar përmes pendimin te Perëndi dhe për besimin në Zotin Jezu Krisht Assurance -. ne besojmë se çdo person që është i shpëtuar me të vërtetë është përjetësisht të sigurt në Zotin Jezu Krisht.

2. çfarë kohe unë duhet të mbërrijnë? Ne ju rekomandojmë që të arrijnë 10 deri në 15 minuta para ngjarjes që duhet të ndjekësh. Kjo do t'ju lejojë të gjetur një hapësirë ​​të mirë parkimi si dhe tapiceri të mirë. Studimi Bibla fillon në orën 9:30 të ndjekur nga Adhurimi ynë Morning Shërbimit at 10:45 Në mbrëmje e diel ne ofrojmë shërbimin tonë të stilit tradicional adhurimi e cila plotëson në ndërtesën tonë të shenjtërores në 6:00 ose shërbimit tonë të stilit bashkëkohor adhurimit i cili mblidhet në tonë Ndërtesa Ministria studenti i cili është drejtpërdrejt nëpër rrugë nga ndërtesën tonë të shenjtërores. Në mbrëmje e mërkurë Bible Study dhe Lutja jonë Koha fillon në 6:30 pm në ndërtesën tonë të shenjtërores. Ministria jonë studenti Studimi Bibla fillon në 6:30 pm në ndërtesën tonë ministrisë studenti.

3 Si mund të duhet të vishen? Në Kishës së Parë Baptiste ju jeni gjithmonë të mirëpritur ashtu si ju jeni. Disa nga anëtarët tanë do të ketë në një pallto dhe kravatë, të tjerët do të veshin xhinse dhe t-shirt, veshje apo pantallona të gjera. Adhuruar Zotin dhe Shpëtimtarin tonë dhe miqësi me besimtarë të tjerë është shumë më e rëndësishme se pamja. Perëndia shikon zemrën dhe qëndrim.

4. Çfarë për fëmijët e mi? Në Kishës së Parë Baptiste, fëmijët janë shumë të rëndësishme për ne. Ne kemi programe të veçanta të dizajnuara vetëm për fëmijët me mësuesit shumë të kujdesen që duan për të treguar dashurinë e Jezusit për fëmijët tuaj. Një çerdhe është në dispozicion gjatë të gjitha shërbimeve për fëmijët e moshës 1-3.

5. Ku mund të ulem? Kudo që ju të ndiheni rehat në të shenjtërores sonë se a është në radhën e parë në katin e kryesore ose diku tjetër deri në rreshtin e pasme të ballkon. Ushers tona do të jenë të lumtur për t'ju ndihmuar, duhet të keni vështirësi në gjetjen e një vend.

6. Unë jam në një karrocë. Ku mund të shkoj? Nuk janë përcaktuar qasje me rrota e vendosur në anën veriperëndimore të ndërtesës sonë shenjtërores vetëm jashtë kryesore parkingun e Veriut. Ushers tona do të jenë të lumtur për të ju ndihmojë me gjetjen mbulesë për veten tuaj dhe dikush ju shoqëron.

7. Kam seancë vështirësi. Si mund të jetë i sigurt se unë do të jetë në gjendje për të dëgjuar, ndërsa në shërbimet tuaja? Ne kemi dëgjuar pajisje në dispozicion për të gjithë që dëshirojnë të përdorin një të tillë gjatë shërbimeve tona. Ushers tona do të jenë të lumtur për të ju ndihmojë me një pajisje të dëgjimit në qoftë se ju doni të përdorni një të tillë.

8. Çfarë stili i muzikës mund të pres për të dëgjuar? Ne përdorim një përzierje të stileve të muzikës duke filluar nga himneve të preferuar të muzikës bashkëkohore adhurimit.

9 Çfarë version ose përkthim të Biblës përdorni? Pastor ynë predikon nga versioni Mbreti James. Ne mirëpresim çdo version të Biblës që mban e vërtetë të Fjalës së Perëndisë.

10. Sa kohë është e shërbimet tuaja adhurim? Normalisht shërbesat tona të adhurimit janë rreth një orë në gjatësi. Nuk është qëllimi ynë që të ndërhyjë me lëvizjen e Perëndisë gjatë shërbimit në mënyrë që ne të kërkojë që nëse shërbimet tona duhet të shkojnë më shumë se një orë që ju me durim të presim dhe të qëndrojnë në frymën e lutjes.

11. Si mund të përfshihen në grupe të vogla? Duke ndjekin klasat tona shkollë e diel. Ka një klasë të Shkollës të së Dielës, ku ju do të jetë me besimtarët rreth moshës tuaj dhe fazë të jetës që tuaj janë. Ju do të gëzojnë bursa dhe llogaridhënien, ndërsa ju të ndërtuar marrëdhënie që do të zgjasë për përjetësi.

12. Çfarë bën Kisha Baptiste e parë kanë për të ofruar familjen time dhe unë? Ka diçka për ju dhe çdo anëtar i familjes tuaj këtu në Kishës së Parë Baptiste. Nga preschoolers për të rriturit të lartë ju do të gjeni grupe të vogla, ngjarje të veçanta dhe më të projektuar posaçërisht për ju. Në Kishës së Parë Baptiste ju mund të përfshiheni në rekreacion muzikë, kontaktimi komunitetit, misionet, ungjillizim, ngjarje të veçanta gjatë gjithë vitit dhe më shumë.

13. Si mund të shërbyer të tjerëve? Në Kishës së Parë Baptiste kjo është dëshira jonë për të arritur nga të komunitetit tonë, kombin tonë dhe botën tonë me dashurinë e Perëndisë. Kur ne jemi në gjendje për të plotësuar nevojat praktike të atyre që kemi përreth, duke treguar atyre se ne i duam ata dhe të kujdeset për ta, ajo hap dyert për ndarjen e Ungjillit. Perëndia i ka dhënë secili talentet e krishtera të veçanta dhe aftësitë unike dhe ju do të gjeni mundësi për të përdorur talentet dhe aftësitë tuaja për lavdinë e Perëndisë. Ajo mund të punojnë në një ekip që ndihmon gjatë dhe pas situatave të fatkeqësive, kënduar në kor, duke luajtur një instrument muzikor në brezin tonë lavdërimi, përshëndetur mysafirët, duke shërbyer në një projekt të misionit ose shumë më tepër.

14. Si mund të merrni më shumë informacion rreth Kishës së Parë Baptiste? Browse faqen tonë të internetit, telefononi zyrën e kishës ose plotësoni tonë formularin online të kërkojë informacion për të marrë informacion me postë.