Rreth Nesh

2012-FBC-Building_min

Në Kishën e Parë Baptiste në Forrest City, Arkansas ne angazhohemi për të shërbyer komunitetit tonë të plotë dhe ndarjen e Ungjillit deri në skajet e tokës. Në mënyrë që ne të kryer këtë detyrë, ne jemi vazhdimisht në kërkim të mënyrave të reja dhe kreative për të ndarë besimin tonë dhe ne jemi duke kërkuar për të shtuar ministri të reja që do të arrijë përtej mureve tona.

Ne e dimë se jeta e krishterë nuk është një destinacion, por një udhëtim i cili kërkon besim në Perëndinë pandryshueshme. Ne kemi ndaluar duke i kërkuar, dhe kanë filluar të pyetur, "Çfarë dëshiron Perëndia për të bërë nëpërmjet nesh?" Ne kemi kufizime në atë që ne kemi fuqinë për të bërë "Ajo që ne mund të bëjmë për Perëndinë?"; Perëndia është i pafund! Ndërsa njerëzit e Perëndisë që ne të hipim në këtë udhëtim të besimit së bashku dhe janë të mësuar se ku të Perëndisë, Perëndia furnizon të gjitha nevojat tona.

Ne ju ftojmë të bashkoheni me ne në këtë udhëtim. Ajo është edhe më sfiduese dhe emocionuese dhe shpërblimet janë jashtë kësaj bote.