Поврзување со Прво баптистичката црква

Добредојдовте-918x350_min Ние сме толку среќни што сте тука на нашата веб страница и ние би сакале да го имате тука со нас на прв баптистичката црква.

Имаме на располагање врска картичка која ќе видите тука на оваа страница. Ако сакате, ве молиме пополнете го ова и испратете ја на нас. Тоа е нашата желба да им помогне на вас и вашето семејство се поврзете со нас лесно како е можно. Со пополнување на формуларот на оваа страница, која ќе ни помогне да го направите тоа подобро. Ви благодарам и Бог да те благослови!

Коментари или прашања се добредојдени.

* Задолжителни полиња
CAPTCHA Image
Освежи ја сликата