Ресурси

fyi3_min Како христијани ние треба секогаш да бидат подготвени да заземе став кога нешто ќе тргне против Божјото Слово.

Ние да се стави заедно некои информации дека ние се чувствуваме ќе бидат корисни за вас, како христијанин. Ве молиме проверете на информации достапни тука и ние се молиме дека ќе добиете благослов од него.

Само кликнете на подвлече сини зборови за информации дека вашата заинтересирани и ќе стигнете до оваа страница.

Арканзас Крстител дом за деца

"Христијански во акција" ресурси

Линкови на интереси