Божјата Обезбедување облека Closet Министерството

d40f897a8ef61efbb0f2346e331e9559_min Божјата Обезбедување Облека Closet Министерството е Министерството за односи со јавност Прво баптистичката црква која нуди бесплатни облека и предмети за домаќинството на луѓето во неволја. Предметите се даваат од страна на членовите и пријателите на Првата баптистичка црква.

Божјата Обезбедување Облека Closet е отворен до три пати месечно. Облека плакарот сајт е 309 Кливленд Улица (директно преку улица од Првата баптистичка црква светилиште зграда кон старите кабловска компанија зграда).

Божјата Обезбедување Облека Closet е навистина блажена да им помогне на нагоре од 70 семејства секој пат кога вратите се отворени. Патрони, сервира од страна на волонтери, со потребни облека и предмети за домаќинството, но што е најважно љубовта на Исус Христос дели со нив, како и.