Колаче Министерството

d8ef7a56098e90e047f4e435ce370861_lfwm_min

Колаче Министерството за прв баптистичката црква достигне до членовите на семејството и пријателите на ICU пациенти во Forrest City Медицински центар.

Дамите служат во ова министерство ја посетите Forrest City Медицинскиот центар соба за интензивна нега на чекање два или три пати неделно. Колачиња, закуски и devotionals се доставуваат до членовите на семејството и пријателите на ICU пациенти и дамите ќе ми биде драго да имаат молитва со членовите на семејството и пријателите на ICU пациенти секое време им е дозволено да го стори тоа.

Ако сте заинтересирани за помагање од страна на снабдување колачиња или грицки, сними кошеви или правење посети на Forrest City Медицинскиот центар соба за интензивна нега на чекање, ве молиме контактирајте со Сандра Бурк.