Бонус поени Министерство

Доведување

Нашите

Потреби

При

Спасител

tutor1_min tutor_min

Бонус поени Министерството е "слободна" читање туторство програма која Прво баптистичката црква започна во есента на 2008 година. Целта на програмата е да им помогне на училиште на возраст од деца кои доцнат со нивните читање способности. Туторство класи се достапни во вторник и четврток попладне со почеток во 03:45 Имаме отвори за повеќе студенти.

Можеби сте родител кој има дете им е потребна помош или би сакале да дознаете повеќе за бонус поени Министерството. Можеби вие би сакале да учествуваат во бонус поени Министерството за волонтирање вашето време туторство студент. Тоа не е потребно да имаат настава, туторство знаење или обука пред да може да земе учество. Доброволци се секогаш потребни во бонус поени Министерството.

Ако сакате да дознаете како да го запишете вашето дете во бонус поени Министерството туторство програма, ве молиме да ни испратите email и го вклучите вашиот името, дневна телефонски број, името на вашето дете, возраста и сегашниот степен во училиште.

Ако сакате да дознаете како можете да волонтираат за да им помогне како учител или волонтер во различни области во бонус поени Министерството, ве молиме да ни испратите email и го вклучите вашиот името, дневна телефонски број и тоа како би сакале да помогнеме.