Кошница Министерството

куп-кошеви-празни-црно-bow_min Министерството кошница ни помага да:

Добредојдовте нови членови

Добредојдовте новороденчиња

Министерот за оние кои се болни

Помогне во прославувањето на посебни прилики

Понуди Поттикнување

Им понудиме на нашите Честитки за достигнувања

Ако знаете на некој потреба од кошница, или ако сакате повеќе информации за ова министерство, ве молиме јавете Рут Перкинс, Џенис Leake или Бети Колинс.