Теренски

теренски-ministries_min

Матеј 28:19 вели: "Затоа одете и учете ги сите народи. . ". Тоа е желба на Прво баптистичката црква да ги почитуваат инструкциите на Господ.

Подолу ќе најдете на име на секое министерство теренски. Ако сакате да добиете повеќе информации за одредена министерство, едноставно кликнете на името на министерството сакате да знаете повеќе за.

Баптистичката црква во Арканзас Детски дом

Кошница Министерството

Бонус поени Министерството

Грижа допир ватирана Материја Министерството

Колаче Министерството

Катастрофа Министерството за помош

Првиот Министерството Одговор

Божјата Обезбедување облека Closet

Четврток вечер Стипендии оброк

Жените на мисија