Мисии

missions_min Матеј 28:19 вели: "Затоа одете и направете ги сите народи. . . "Тоа е желба на Прво баптистичката црква да ги почитуваат инструкциите на Господ.

Подолу ќе најдете на име на секое министерство теренски. Ако сакате да добиете повеќе информации во врска со одредена министерство, едноставно кликнете на името на министерството сакате да знаете повеќе за тоа.

Баптистичката црква во Арканзас Детски дом

Кошничката Министерството

Министерството бонус поени

Грижа допир ватирана Материја Министерството

Колаче Министерството

Министерство за помош при катастрофи

Прво Министерството Одговор

Божјата одредба облека Плакарот

Жените на мисија