Мисии

missions_min Матеј 28:19 вели: "Затоа одете и учете ги сите народи. . ". Тоа е желбата на Прво баптистичката црква да ги почитуваат инструкциите на Господа.

Подолу ќе го најдете името на секое министерство интероперативност. Ако сакате да добиете повеќе информации за одредена министерство, едноставно кликнете на името на министерството сакате да знаете повеќе за.

Арканзас Крстител дом за деца

Кошница Министерството

Бонус поени Министерство

Грижат допир ватирана Материја Министерството

Колаче Министерството

Катастрофа Министерството за помош

Првиот Министерството Одговор

Божјата Обезбедување алишта Closet

Жените на мисијата