Faitfhully Одговара

colorlogofaithfullyfit_min

Што е Верно Fit?

Верно вклопуваат е христијанин аеробна вежба програма дизајнирана за жените.

Постои основна класа или средно класа за да изберат.

Основна класа, наменета за почетници, жените кои сакаат да одат на побавно и поумерена стапка, или за жените кои имаат физички проблеми што ги спречуваат да работат со побрзо поинтензивна стапка.

Средната класа, наменета за жени кои сакаат повеќе интензивен тренинг.
Сите жени се добредојдени да присуствуваат двата сегменти назад-до-назад, ако тие сакаат. Секој сегмент ќе биде 25 минути со краток благочестив меѓу класи. Тоа ќе им овозможи на жените во секој сегмент да присуствуваат на истата благочестив. Направете ги вашите планови сега да ви помогне во придвижувањето кон здрав начин на живот.

Нашите вежбање се одржи на 2-ри кат на црквата канцеларија / образование зграда. Влезот во оваа зграда е преку главниот влез на црквата канцеларија Кливленд улица. Ако сакате да ни се придружат во овие ниски до умерени влијание аеробик и фитнес класи, тука се неколку работи што треба да знаеш.

Бидете сигурни дека за да се заврши формулар за запишување и Медицина и одговорност порака форма . Тоа е неопходно за нас да ја имаат оваа информации за датотека и да не можат да учествуваат, без прво завршувањето на овие форми. Едноставно се печати форми, заврши нив со сите барани информации и да ги со вас на вашиот првата класа состанок.

Ние често користат аеробни чекор, 2 до 5 £ рака тегови и вежби МАТ. Тоа не е задолжително да ја купите или да ги изведат.

Постои еднократен надомест од 10,00 $ по учесник за Верно Одговара класи. Ова е едноставно да ви помогне да ги надомести трошоците на материјалите.

За повеќе информации, контактирајте Џенет Бенсон .