Висок Возрасни (Златното доба) Министерството

celebrators конференција насловот

Посета на Pigeon Forge, TN

5 ноќевања сите инклузивно 405,00 $

Макс, Lucado, Дејвид Еремија, Бил Gaither и на Gaither вокал Бенд и многу повеќе!

Ние ќе ја напуштат по црква 19 октомври и да се вратат 24 октомври. Види Брајан Колинс, ако сакате да одите.

____________________________________________

Високи Министерството за возрасни Слајд

Во обид да се задржи високи возрасни активни, Златното доба Министерството обезбедува различни нешта да се направи и места да се обратите за висок возрасните. Четири до пет дена кратки патувања, еден ден патувања, како што се оди надвор за ручек или вечера во места како Вечера театар Мареј, музеи, шопинг или на други места на интерес. Забавно дена се закажани за еднаш месечно да играат игри, дружење и прават други забавни активности.

"Среќен Dayers" е време на дружење и повеќе за високи возрасни, заедно со другите цркви. "Среќен Dayers" е прв баптистичката црква спонзорирана министерство.