Iron Man Министерството

Железо Машки Ministry_min

Библијата не учи дека мажите се избра како "духовни" водачи и шефот на домот, како што Христос е глава на Црквата.

Мажите Министерство за Прво баптистичката црква, наречена Iron Man Министерството затоа што Бог подготвува мажите како остар, доволно силни да го издржат ништо сатаната може да излезе со но сеуште смирен доволно да им служи на Исус Христос и другите во однос на љубовта.

Министерство за железо Машки има дружење вечери во која има вкусна храна, прекрасно дружење и гостин-говорник, со порака од Бога. Исто така постои и филм ноќи наврати во кој христијанин филм, пуканки, чипс, безалкохолни пијалоци, вода и прекрасно дружење.