Iron Man Министерство

Железо Машки Ministry_min

Светото Писмо нè учи дека мажите се избра како "духовни" лидери и главата на домот, како што Христос е глава на Црквата.

Мажи Министерство за Прво баптистичката црква, на име Iron Man Министерството затоа што Бог подготвува мажите како остар, доволно силни да го издржат ништо сатаната може да излезе со но сеуште смирен доволно да им служи на Исус Христос и другите во односот на љубовта.

Министерството железната Машки има дружење вечери во која има вкусна храна, прекрасни дружење и гостин говорник со порака од Бога. Существует исто така филм ноќи на случаи во кој Кристијан филм, пуканки, чипс, безалкохолни пијалоци, вода и прекрасно дружење.