Министерството за деца

Детски Црквата не ќе се сретне во текот на летните месеци. Недела утро Детски Беседа е исто така суспендиран за време на летните месеци.

_______________________________________________

деца-Министерството

Имаме Министерството прекрасен Детски тука во Првата баптистичка црква! Нашите работници се родени повторно христијаните и нивната желба е да се направи на децата Министерството најдоброто можно. Тоа е нашата најголема желба дека вашите деца ќе дојде да му верувате на Исус како свој личен Господ и Спасител и растат духовно, како тие да научат повеќе за Библијата, секоја недела.