Богослужби Распоред

Добредојдовте до нашето обожување услуга-heading_min

Современи Богослужба - 08:15 - се состана во нашата зграда министерството студент наоѓа директно преку улица од нашите светилиште зграда.

Недела утро Библијата проучување групи - 09:30 - децата на предучилишна возраст на високи возрасни.

Недела утринската Богослужба - 10:45 - во нашите светилиште - на децата четири години на високи возрасни. А расадник е достапен за својата погодност за кревет бебиња на децата три години.

Радио Министерството - недела наутро 11:00 - KXJK Радио 950 AM (кликнете на слуша во живо KXJK 950 лого)

Недела вечер богослужби - 18:00 - се состана во светилиштето.

Midweek Services_min

Среда вечер Богослужба - 18:30 - Молитва Време и Библијата проучување во светилиштето. Студентот Министерството Библијата проучување во "Стенд" (зграда на Министерството студент) се наоѓа директно преку улица од нашите светилиште зграда.