Наши луѓе

DR-ген-crawley_min Д-р Џин Кроули, висок свештеник

Бро-Грег-sutton_min Грег Сатон, Младински Пастор

Метју Џонс-002_min Метју Џонс, министерот за Музика

Кристен Бредшо, генералниот секретар на

diannecook1_min Даен Кук, финансиски секретар